Contacteer ons 057 42 94 94

Over ons


Feys-Pattyn werd opgericht door Luc Feys en Linda Pattyn in het jaar 1991. Ondertussen, bijna 23 jaar later, zijn wij uitgegroeid tot een dynamisch en sterk familiebedrijf.

In 2002 verhuisde de onderneming van de garage in de privéwoonst van de zaakvoerders naar de huidige vestiging op de industriezone in Ieper. Sindsdien is het bedrijf zeker niet stil blijven staan. Door de sterke groei van de voorbije 2 jaar zijn onze nieuwe burelen en een extra loods sinds 2013 een feit.  

Ook werd het voorbije jaar geïnvesteerd in een nieuw logo, dat een weerspiegeling is van een professionele structuur en werkomgeving die we de laatste jaren hebben opgebouwd. We beschikken ondertussen al meerdere jaren over een ERP-systeem dat dient als logistieke leidraad. Voor verdere professionalisering krijgen wij de steun van het Europees Sociaal Fonds en Vlaams cofinancieringsfonds.

                              Embleem europese unie                              naamloos

In ons familiebedrijf worden meer dan 20 gemotiveerde  en professionele medewerkers tewerk gesteld, die dagelijks zoeken naar de beste oplossingen voor onze klanten. Hiervan zijn 8 medewerkers koeltechnisch gecertificeerd (type 1, voor zowel Vlaanderen als Wallonië).

  Feys-Pattyn AKF